AK PARTİ YEREL SEÇİME KİLİTLENDİ “İZMİT’İ ALARAK DEVAM EDECEĞİZ”

29 Haziran 2023 11:52
AK Parti İzmit İlçe bayramlaşmasında konuşan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş yerel seçimlerde İzmit’i alacaklarının mesajını verdi.

AK Parti İzmit İlçe bayramlaşması Kurban Bayramı'nın ikinci gününde gerçekleştirildi. İlçe binasında AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş başkanlığında gerçekleşen bayramlaşma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit İlçe eski Başkanı Ali Güney, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra pek çok partili katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşma yapan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş “21 Mart’ta ilçe başkanı olarak atandıktan sonra Ramazan Bayramını kutladık, çok kısa zamanda yaşayacağımız seçim vardı. Dua etmiştik orada inşallah böylesi önemli bir seçimde zaferle çıkarak bu seçimin kahramanları oluruz demiştik. Allah’a şükürler olsun arzu ettiğimiz sonucu aldık.Her birinize kıymetli emekleriniz için teşekkür ediyorum.

“İZMİT’İ ALARAK İŞİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Geçtiğimiz bayramlaşmada yukarıda ilçeye sığmadık, bugün de yine aynı çoşku ve kalabalığı görüyorum. Şimdi yine önümüzde bir seçim var bu sefer 12 ilçemizle birlikte Büyükşehir’in peşine takılarak İzmit’i de alıp her şeyin üstesinden  gelerek işimize devam etmek istiyoruz. Biz büyükşheir'in eteğine yapışarak değik omuz atarak bunu yapmak istiyoruz.

“BU GAYRET BİZİM TEŞKİLATIMIZDA VAR”

Kurbanlarımız kesildi Allah’a şükür büyük olumsuzluklar duymadık. Umarım bu bayramımız da kurbanımız da memeleket ve islam alemi için güzelce geçer. İzmit teşkilatı için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Bu heyecan bu gayret bizim teşkilatmızda var. Genel seçimlerde aldığımız sonuç itibari ile İzmit’i de aldığımızı görüyoruz. Bunun moral bozukluğunu da karşı tarafta görüyoruz. Kimin ne dediği belli değil. İnşallah bir dahaki bayram da İzmit’i almış oluruz”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X