ALİ TORTAR ADAY ADAYI

18 Mart 2023 15:34
Ali Toltar bugün il binasına gelerek milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs tarihinde yapılacak. Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti'de Pazartesi milletvekilliği aday adaylığı için başvuru süreci başladı. Her gün 09.00-17.00 arası il başkanlığında başvuruların kabul edileceği belirtilirken son gün ise 22 Mart Çarşamba günü saat 21.00 olarak açıklandı. Aday adaylığına başvuracak isimler de il binasına gelerek başvuruda bulunmaya devam ediyor. Geçmiş dönemde Dilovası Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Ali Toltar bugün il binasına gelerek milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

"İŞTE FARKIMIZ BU"

Ali Toltar başvuru sonrası şunları söyledi; "Zor bir süreçten geçiyoruz. 6 Şubat'ta meydana gelen depremde ve selde hayatını kayebdnelere Allah'tan rahmet diliyorum. Güzel bir coğradydayız ama felaketler de yaşıyoruz. Ak parti harekâtı başarılı bir şekilde gelerek yoluna devam edecektir. Yönetici olduğum aday adayı oldum bir dönem belediye başkanı oldum sonuna kadar bütün var gücümle çalışacağım. Cumhurbaşkanımıza katkıda bulunmak için yola çıktık. 130'un üzerinde başvuru var bu büyük bir olay. Biz yaraları sarmaya devam ederken onlar iktidar kavgası yapıyordu. İşte farkımız buydu. Mesele makam mevki değil ülkemize hizmet etmek. Yapacak daha çok büyük projeler var. Onların dertleri Tayyip Erdoğan'ın gitmesi. Bu halk ona ve ekibine sevdalı olmuş ve destek veriyor. Bu halk kendine hizmet edeni unutmaz. Bu halk seçimde gerekeni yapacaktır.

"BÜYÜK RESME BAKMAK LAZIM"

Bugün 18 Mart. Bizlere düşen Çanakkale destanını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Bu ülke için hayatını veren bütün şehitlere Allah'tan rahmet diliyorum. Aslolan Türkiye'nin kazanması. Büyük resme bakmak lazım. Kimler ne yapmaya çalışıyor. Allah Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına güç kuvvet versin. İyi bir coğrafyada yaşıyoruz ama zor günler yaşıyoruz. Dünyada da yaşanmaktadır. Biz hep birlikte iri olalım diri olalım hep birlikte Türkiye olalım. İstekliyim arzuluyum ama asla ihtiraslı değilim. "


ALİ TOLTAR KİMDİR?


1969 yılında Ağrı’da doğan Ali Toltar, İlkokul’u Dilovası’nda, orta ve lise eğitimini Gebze’de, yüksek öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nde tamamladı. Gebze Teknik Üniversitesinde Çevre Mühendisliği Yüksek Lisans programını tamamladı. İstanbul Gedik Üniversitesi'nde doktorasını tamamladı. AK Parti'de çeşitli görevlerde ve Dilovası belediye başkanlığı görevinde bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X