BAŞKAN ÖZLÜ “ÖYLE BİR YALAN SÖYLÜYORLAR Kİ…”

05 Nisan 2023 12:05
Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü dün meclis toplantısında CHP’li Meclis Üyesi Emine Özkar ile aralarında geçen diyaloğu değerlendirdi. Kadın bir meclis üyesini azarladığı yönünde oluşturulan algıya karşı Başkan Özlü “öyle bir yalan söylüyorlar ki biz doğruyu onlar gibi anlatamıyoruz.” Dedi.

Başiskele Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. Meclis toplantısında CHP’li Meclis Üyesi Emine Özkar’ın sorusu üzerine Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün verdiği cevap sonrası ortaya çıkan diyalog ise çok konuşuldu.
AYAKÜSTÜ SORULMAZ DEDİ, MECLİSİ TERK ETTİLER

Ali Değirmenci’nin neden iki kere komisyona yazıldığını soran Özkar’a Başkan Özlü, konunun mecliste konuşulmasının doğru olmadığını söylese de defalarca aynı sorunun sorulması ile sesler de yükseldi. ‘Bunlar ayıptır, o niye yok bu niye yok lütfen burada ayak üstü sorulmaz, öyle denk geldi, nezaketi zorlamayın, muzurluk yapmayın, bir hanımefendiye yakışır şekilde orada öyle durun biz de size bir ablamıza yakışır şekilde cevap verelim” dedi. Özlü’nün bu çıkışı sonrası ise Özkar ve SP’li Meclis Üyesi Nuray Savcı meclisi terk etti.
“ÖYLE BİR YALAN SÖYLÜYORLAR Kİ…”

Konunun gündeme gelmesi sonrası Başkan Özlü’nün kadın bir meclis üyesini azarladığı yönündeki haberlere ise Özlü’den cevap geldi. Özlü gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;” Videoda da olayın bu şekilde lanse edildiği gibi olmadığı açıkça ortada. Olamayan bir şey üzerine yorum yapmaya bile gerek yok. Yani öyle bir yalan söylüyorlar ki biz doğruyu onlar gibi anlatamıyoruz. Bu konuda çok becerikliler, hanımefendi diyerek birine fırça mı atılır? “ dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X