BUNGALOV TİPİ EVLERE O İLÇELERDE TALEP VAR!

19 Eylül 2023 15:26
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Fevzi Canbaz, Kartepe Körfez Derince Gebze bölgelerinde bungalov tipi evlere talep olduğunu söyleyerek komisyondan onay beklediklerini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısının ikinci oturumu bugün Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın başkanlık ettiği mecliste 23 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

“HIZLI KARAR VERMEK İSTEMİYORUZ”

İYİ Parti Meclis Üyesi Fevzi Canbaz“Bungalov tipi evler ile ilgili Kartepe Körfez Derince Gebze bölgelerinde talepler var. Hala imar komisyonunda mevzuatla ilgili bekleniyor. Bu konu biraz çabuklaştırılsa talep var.”

Sadullah Keleş “Komisyonda böyle bir gündem var. Çevre illerinde malum yoğun bir şekilde bu tarz yapılar var. Bizde ilimiz genelinde bu yapıların hangi koşullarda oluşması için tartışıyoruz. Hızlı karar vermek istemediğimiz bir konu bu ayda tartışacağız. Biz başıboş değil de belli şartlar sağlandığında şehre katma değer olacak mı Bunları tartışıyoruz. “

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X