DERİNCE KÖPRÜLÜ KAVŞAK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ALTYAPI HATLARI DEPLASE EDİLİYOR

04 Eylül 2023 14:19
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, yapımı hızla devam eden Derince Limanı D-100 Karayolu ve TEM Otoyol Bağlantı Yolu Kavşak Projesi inşaat alanındaki mevcut altyapı hatlarının deplase çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında toplamda 2 bin 700 metre uzunluğunda yeni içme suyu isale hattı imalatı yapılacak.

İSALE HATLARI DEPLASE EDİLİYOR

Kocaeli’nin her köşesine kesintisiz, konforlu ve güvenli ulaşımı sağlamayı hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu amaçla Ulaştırma Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve İlçe Belediyeleriyle birlikte kenti köprülü kavşaklar, battı çıktılar ve tünellere donatıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan Derince Limanı, D-100 Karayolu ve TEM Otoyol Bağlantı Yolu Kavşak Projesi’nde çalışmalar aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Çalışmalar kapsamında inşaat alanı içinde yer alan içme suyu isale hatlarının da deplase çalışmaları gerçekleştiriliyor.

2 BİN 700 METRE İÇME SUYU HATTININ YERİ DEĞİŞTİRİLMİŞ OLACAK

İSU, Kocaeli’nin ilk üç katlı kavşak projesi olan ‘Derince Limanı D-100 Karayolu ve TEM Otoyol Bağlantı Yolu Kavşak Projesi’ne ait inşaat arazisi içerisinden geçen içme suyu hatlarında deplase çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor. Derince kavşağındaki trafik akışını kesintisiz hale getirecek projenin yapımı öncesi bölge halkının kesintisiz içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla 800 mm çapında çelik borular kullanarak gerçekleştirilen çalışmalarda toplam 2 bin 700 metre içme suyu isale hattının yeri değiştirilmiş olacak.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X