Derince’de Kadrolu İşçilere % 65 Zam

12 Nisan 2023 10:52
Derince Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan anlaşma ile belediye bünyesinde daimi işçi statüsünde çalışanların ücretlerine yüzde 65 oranında zam yapıldı

ÇALIŞANLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Göreve başladığı gün itibariyle çalışanların daima yanında olan Başkan Aygün, bunu uygulamalarına da yansıtıyor. Çalışanların her zaman yanında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, geçtiğimiz günlerde DERPAŞ şirketinde çalışanların ücreti ve sosyal haklarına ortalama % 88,50 oranında zam yapmıştı. Çalışanları son derece memnun eden bu sözleşmenin ardından Başkan Aygün, bu kez belediye bünyesinde daimi kadroda çalışan işçilerin de yüzünü güldürdü.

 

SÖZLEŞME İMZALANDI

Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı ve İşyeri Temsilcisi Fatih Özecik ile gerçekleşen görüşmelerin ardından 63 işçiyi ilgilendiren sözleşme imzalandı. Sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Hizmet-İş Sendikası ile devam eden ve daimi işçi statüsünde çalışan mesai arkadaşlarımızı kapsayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini imzaladık. % 65 olarak belirlediğimiz yeni zam oranımız emekçi kardeşlerimize ve ailelerine hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X