Derince’de Kentsel Yenileme Devam Ediyor

03 Kasım 2023 10:38
Sardunya Sitesi sakinlerinin konuğu olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün gerçekleştirdiği projelerle ilgili bilgilendirmede bulunarak, “İlçemizi daha da ileri taşımak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi

Sardunya Sitesi’ne Ziyaret

Toplumun her kesimiyle istişarelerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Mersincik Mahallesi’nde yer alan Sardunya Sitesi sakinlerinin konuğu oldu. Gerçekleşen ziyarette Başkan Aygün’e AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Meclis Üyesi Kurtuluş Aytekin ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Site sakinlerinden Kemal Bayraktar’ın hanesinde vatandaşlarla buluşan Başkan Aygün, “Siz kıymetli hemşehrilerimiz ile bir arada olmak bizler için büyük mutluluk. Bu vesileyle gönül birlikteliğimizi pekiştirerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hanesine konuk olduğumuz Kemal kardeşimize ve sizlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. ” dedi.

Kentsel Yenileme Çalışmaları

İlçede birbirinden önemli eserleri hizmete sunduklarını belirten Başkan Aygün, “Projelerimizi hizmete sunarken ilk etapta gençlerimize yönelik yatırımlar gerçekleştirdik. Gençlik merkezlerimizden spor alanlarımıza birçok çalışmamızı yavrularımızın kullanımına açtık. Bunların yanında bir hayli önem teşkil eden kentsel yenileme projelerimizi ilçemize kazandırdık. İlk olarak Araptepe Mevkii’nde tamamladığımız evleri hak sahiplerine teslim ettik. Ayrıca hak sahipleri ile anlaşarak ikinci kazmayı da Deniz Mahallemizde vurduk. Burada yenileme işlemi etap etap gerçekleşecek. Yaptığımız ve yapacağımız projelerimizle ilçemizin yarınlarını inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X