GÜNDEMİNDE ŞEHİR HASTANESİ VARDI!

28 Nisan 2023 18:03
CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün ilimize geldi. Miting alanında seçmene seslenen Kılıçdaroğlu;"Şehir hastaneleri açtılar merkez hastanelerini kapattılar. Bay Kemal sözü o hastaneler yeniden açılacak" dedi.

Bugün saat 17.00'de CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş’ın katılımı ile Kocaeli Kongre Merkezi Miting ve Etkinlik Alanında seçmenleriyle bir araya geldi.

Mitingde konuşan Kılıçdaroğlu şu ifadelere yer verdi;” Bu güzel kenti büyütmemiz gerekiyor. Bu güzel kentte bütün annelerin mutlu olması gerekiyor bunu niçin beraber mücadele edeceğiz. Bunun için bir değişime ihtiyacımız var. Bu değişimin adresi adalet hak ve hukuktur. Bütün Türkiye’de bunu yapacağız. Gençler dersime iyi çalıştım buraya gelirken baktım Kocaeli’nde ilk kez sandığa gidip oy kullanacak olan gençlerimizin sayısı 117 bin 510 kişi. Demokrasi istiyor musunuz? Bir tweet attım diye başıma bir şey gelir endişesi duymamak istiyor musunuz? Sizin hayalleriniz Bay Kemal’in hedefi olacak. Size söz vereceğim sözüm söz. Cumhuriyeti yeniden inşa ettiğimizde göreceksiniz. Hiçbir çocuk yatağa aç girmediği, fakirin fukaranın elektriğinin kesilmediği bir süreç olacak.

KURBAN BAYRAMINDA 15 BİN TL İKRAMİYE

2015 ten beri iki maaş ikramiye verin dedim. İtiraz ettiler vay efendim parayı nereden bulacaksın diye itiraz ettim hemen verdiler seçimler yaklaştı biraz yükselttiler, yetmez dedim.  Emekliye en az ramazan bayramında kurban bayramında asgari ücret kadar ikramiye vereceksin dedim. Vermedi. Emeklilerimize sesleniyorum Kurban bayramında 15 bin lira ikramiye almaya hazır mısınız? Ben bunu söylüyorum para yok diyorlar. Ben halktan yanayım 5’li çetelere para var halka yok. Bay Kemal’in iktidarında 5’li çetelere para yok halka var.

“HASTANELERİ TEKRAR AÇACAĞIM”

Burada SEKA Fabrikası vardı, binlerce insan çalıştı burada, emekli oldu. Şimdi emekli perişan oldu, memlekette vatandaşı kuru soğana muhtaç ettiler. Şehir hastaneleri açtılar merkez hastanelerini kapattılar. Bay Kemal sözü o hastaneler yeniden açılacak. Kul hakkı yemek en büyük günahtır kul hakkı yiyenin burnundan fitil fitil getireceğim. Şehir hastanelerini çözeceğiz ama özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde çalışan kardeşlerim var ne olursun dile getir diyorlar fazla kalmadı onlar da rahat edecek. Bütün köy okullarını yeniden açacağız. Köyler öğretmensiz kaldı. Kırsalda çalışan kadın emeklilik hakkını kazanacak primini biz ödeyeceğiz.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X