VATANDAŞLAR RAHATSIZ HÜRRİYET’İN ATTIĞI SMS’LER İZMİT SINIRLARINI AŞTI!

19 Temmuz 2023 11:09
İzmit’te ikamet etmeyen bazı vatandaşlar, İzmit Belediyesi’nden sık sık sms aldıklarını ve durumdan rahatsız olduklarını söyledi.

 Kentte yaşanan her durum sonrası İzmit Belediyesi’nin sms hattından vatandaşlara mesaj atılıyor. Defalarca gündeme gelen ve rahatsızlık yaratan bu durum artık sadece İzmit’li vatandaşların sorunu değil. Şikayetvar.com üzerinden yapılan bazı şikayetlerde İzmit ile bağı bulunmayan vatandaşların da telefonlarına mesaj gittiği iddia edildi. Günde birçok kez sms aldıklarını söyleyen vatandaşlar durumdan rahatsız olduklarını dile getirirken acilen bir çözüm bulunmasını istedi.

“RAHATSIZLIK DUYUYORUM”

“İzmit Belediyesi adına sürekli mesaj almaktayım. Orada yaşamıyorum alakam yok ne parti ne belediye hiç biriyle. E devletten de engellenmiyor. Numarama nereden ulaştılar bilmiyorum ama rahatsızlık duyuyorum artık. Benzer durumdan şikayetçi olanlar var. Lütfen en acilinden çözüm üretilsin.”

“GEREĞİ YAPILMALI”

“Kocaeli, İzmit Belediyesi ile hiçbir şekilde ilişiğim olmamasına rağmen belediyeden SMS bildirimleri geliyor günde birçok kez. Her nasıl olduysa belediyeden gelen SMS bildirimlerinin iptal edilmesini ivedilikle rica ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X