İYİ Parti’de Toyran’a açık destek verdiler!

04 Ekim 2023 11:50
Kenti siyasetinin saygın simalarından olan, İYİ Parti’nin Körfez ilçedeki kurucu ilçe başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarla bilinen iş insanı İbrahim Ömer Toyran, Körfez siyasetinden uzaklaşmıyor. Vaktinin büyük çoğunluğunu ilçesinde geçiren ve çeşitli ziyaretlerde bulunan Toyran, özellikle İYİ Parti kadrolarındaki ekibi ile de sürekli bir araya geliyor.

ÖNEMLİ İSİMLERLE BULUŞTU

İsmi İYİ Parti’den Körfez Belediye Başkan adaylığı için geçen Toyran, dün akşam saatlerinde İYİ Parti’nin ve Körfez siyasetinin bazı özel isimleri ile bir araya geldi. Kızılkaya Restaurant’taki görüşmede İbrahim Ömer Toyran’ın yanı sıra; önceki dönem belediye başkanlarından Erhan Yenilmez, önceki dönem ilçe başkanları Naci Kara ve Cahit Sürüm, teşkilatın önemli isimlerinden Ayşegül Gündoğdu Dinç ile Mustafa Sinanlıoğlu da hazır bulundu.

 

DESTEK SÖZÜ VERDİLER

Gerçekleşen buluşma sırasında İYİ Parti’nin bu önemli isimleri, belediye başkan adaylığının resmileşmesi durumunda partinin kurucu ilçe başkanı olan İbrahim Ömer Toyran’ı destekleyeceklerini açık bir şekilde dile getirdiler. Ayrıca yine partinin geçtiğimiz yerel seçimlerdeki Körfez adayı olan Salih Şirin de bu seçimde olası adaylığı durumunda Toyran ile yol yürüyeceklerini dile getirdi.

 

DOST BULUŞMASI...

Buluşmanın ardından bir açıklama yapan İYİ Partili İbrahim Ömer Toyran, “Bu akşam partimiz üzerinde büyük emekleri olan, geçmiş dönem belediye başkanımız Erhan Yenilmez, ilçe başkanı olarak bu teşkilata büyük emekleri bulunan Naci Kara ve Cahit Sürüm, yine emekleri çok değerli olan Ayşegül Gündoğdu Dinç ve Mustafa Sinanlıoğlu ile bir araya geldik.

 

“DESTEK MESAJLARI

BENİ ONURLANDIRDI”

İYİ Partili dostlar olarak Körfez’deki yerel siyaset üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Yine geride kalan mahalli idareler seçimlerinde partimizin Körfez adayı olan Salih Şirin ile değerli yol arkadaşlarımızın şahsımı başkan adayı olarak görmek istediklerini ifade etmeleri beni çok mutlu etti ve onurlandırdı. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Biz ne istiyorsak milletimiz için isteriz, Körfez ilçemiz için isteriz” diye konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X