Kocaeli’de de sandık kurulacak

24 Mart 2023 14:33
Balkan Türkleri Derneği eski Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Halil Dokuzlar, ilimizde de sandık kurulacak olan 2 Nisan’daki Bulgaristan seçimleri için vatandaşların oy kullanma çağrısında bulundu

Balkan Türkleri Derneği eski Genel Başkan Yardımcısı, Rumeli Balkan Dernekleri Platformu eski Başkanı da olan Halil Güngör Dokuzlar, 2 Nisan’da yapılacak Bulgaristan seçimleri için ilimizde de oy kullanacak vatandaşlara seslendi. Rumeli Türkleri Derneği, Makedonya Türkleri Derneği ile Batı Trakya Türkleri Derneği üyesi de olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dokuzlar, herkesi oy kullanmaya davet ederek şunları dile getirdi; “Avrupa ve Balkanlardaki en yüksek Türk nüfusuna sahip ülkelerden biri olan Bulgaristan’da, 2 Nisan 2022 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde ilimizde yaşayıp oy kullanma hakkı olan tüm soydaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum.

HER OYUN BÜYÜK ÖNEMİ VAR

Nüfusunun yaklaşık olarak %9’unu Türk soydaşlarımızın oluşturduğu Bulgaristan’da, yıllarca yapılmış olan zulümleri unutturmamak ve bunun yanında orada yaşayan din ve soy kardeşlerimizin seslerini daha yüksek şekilde duyurabilmesini sağlamak, gelecek nesillere daha iyi yaşam koşulları sunabilmek için her bir seçmenin ve oyun çok büyük önemi bulunuyor. Eminim ki 2 Nisan Pazar günü ilimizde de kurulacak olan sandıklarda oy verme hakkı olan tüm soydaşlarımız çok yüksek oranda duyarlılık ve katılım sağlayacaktır. Bu vesileyle, Bulgaristan’da yapılacak seçimlerin tüm soydaşlarımız ve din kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X