Kocaman "Afetlerde Hijyen" Panelinde Konuştu

09 Mayıs 2023 09:54
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, KOÜ Kartepe Turizm Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Otelcilik Endüstrisinde Hijyen Araştırmaları Kongresi’ne katıldı.

KOÜ Kartepe Turizm Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Otelcilik Endüstrisinde Hijyen Araştırmaları Kongresi’ne katılan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, afetlerde salgın riskine karşı toplum sağlığını korumanın ne derece önemli olduğunu "Afetlerde Hijyen" konulu panelde, asrın felaketi sonrasında çevre sağlığı ve hijyenini korumak adına yapılan çalışmaları anlatarak vurgulandı.

ÇOK ÖNEMLİ BİR BAŞLIK

Kocaeli Üniversitemizle birlikte her zaman iş birliği ve iletişim halindeyiz. Bilime ve gençlerimize katkı verecek her projeye ortak olmaktan gurur duyuyoruz. Afetler özellikle de deprem maalesef ülkemizin bir gerçeği. 06 Şubat’ta çok acı tecrübeler yaşadık. 11 ilimizde canlarımızı kaybettik. Ciğerimiz yandı. Depremde hijyen gerçeğini de deneyimledik. Yaşamın sağlıkla devam edebilmesi için deprem kronolojisinde kurtarma, barıma ve yemekten sonra hijyenin ne kadar önemli olduğunu gördük. O yüzden bu panel çok anlamlı ve kıymetli. Katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Hiçbir afetin yaşanmaması dileklerimle” açıklamasında bulundu.   

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X