Komisyonlarında görev yapacak meclis üyeleri belirlendi

04 Nisan 2023 16:07
İzmit Belediyesi Nisan Ayı Meclis toplantısında birleşim ihtisas komisyonlarında görev yapacak meclis üyeleri belirlendi.

İzmit Belediyesi Nisan Ayı Meclisi 2. birleşim 1. oturumda ihtisas komisyonlarında görev yapacak meclis üyeleri belirlendi. Meclis toplantısında ayrıca encümen üyeleri seçimi de gerçekleşti.
8 adet komisyon kurulması kararlaştırıldı. Plan ve Bütçe Komisyonu İmar Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonu, Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu, Kırsal Hizmetler ve İsimlendirme Komisyonu ile Sosyal Hizmetler komisyonu oluşturularak üyeleri belirlendi.


KOMÄ°SYON ÃœYELERÄ°


PLAN BÜTÇE KOMİSYONUNDA CHP’den Yaşar Kardaş, Devrim Bal, AK Parti’’den ise Hayrettin Ünlü, Hüseyin Alyüz, MHP’den İlker Kazan yer aldı.


İMAR KOMİSYONUNDA CHP’den Arsal Arısal, Nurettin Bulut, AK Parti’den Mustafa Soydabaş, Güzin Taştekin ve Mehmet Çetin yer aldı.


KIRSAL HİZMETLER VE İSİMLENDİRME KOMİSYONUNDA ise CHP’den Süleyman Şen, Halil İnciel, AK Parti’den ise Çağlayan Duman, Erol Çalışkan, MHP’den Engin Duymaz yet aldı.


EĞİTİM, GENÇLİK VE SPOR KOMİSYONUNDA ise CHP’den Ertuğrul Malçok, Mehmet Baştürk, AK Parti’’den ise Fatih Özcan, Vedat Yoldaş, MHP’den İlker Kazan yer aldı.


ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONU: CHP’den Tuncay Aşkın, Devrim Bal, AK Parti’’den Eşref Kılıç, Nevin Serra Demirkol, MHP’den Ayhan Arpacı


KÜLTÜR TURİZM VE SANAT KOMİSYONU: CHP’den Yaşar Kardaş, Hakan Tanta, AK Parti’’den Şener İnce, Güzin Taştekin, MHP’den Engin Duymaz.


SOSYAL HİZMETLER KOMİSYONU: CHP’den Tuncay Aşkın, Ünal Özmural, AK Parti’’den Fikret Hocaoğlu, Canan Soylu, Nazmi Açıkgöz

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ KOMİSYONU; CHP’den Halil İnciel, Mehmet Baştürk, AK Parti’’den Vedat Yoldaş, Canan Soylu, MHP’den Engin Duymaz.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteÅŸ
Kocaeli Beyaz EÅŸya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X