Kürşat Çakıroğlu resmi başvurusunu yaptı

09 Aralık 2023 14:21
İlçede yapmış olduğu çalışmaları ile dikkatleri çeken Gölcük Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Kürşat Çakıroğlu, yapılacak olan yerel seçimler kapsamında meclis üyeliği başvurusunda bulundu. Başvurusunun ardından yapmış olduğu açıklamada Çakıroğlu, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden bir 5 yıl daha görev almak üzere Gölcük Belediye Meclis üyesi aday adaylık başvurumu yaptım. Rabbim hayırlısını nasip etsin” dedi.

Gölcük Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Kürşat Çakıroğlu, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler kapsamında meclis üyeliği için resmi başvurusunu yaptı. İlçede yapmış olduğu çalışmaları ile dikkatleri çeken Çakıroğlu geçtiğimiz gün yapmış olduğu başvurusunu, Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar’a teslim etti.

“HAYIRLI OLSUN”
Çakıroğlu’nun yapmış olduğu başvurusunun hayırlı olmasını dileyen İlçe Başkanı Çavdar, “Sayın Kürşat Çakıroğlu meclis üyeliği aday adaylığı için başvurmuştur. Teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

“5 YIL DAHA GÖREV ALMAK İÇİN BAŞVURUMU YAPTIM”
Başvurusu hakkında yapmış olduğu açıklamada ise Çakıroğlu, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden bir 5 yıl daha görev almak üzere Gölcük Belediye Meclis üyesi aday adaylık başvurumu yaptım. Rabbim hayırlısını nasip etsin” ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X