Başiskele Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

17 Kasım 2023 09:34
Vali Seddar Yavuz, Başiskele ilçesi muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı Kocaeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, AFAD Müdürlüğü ve İl Göç Müdürlüğü yetkilileri kendi çalışma alanlarını ilgilendiren konularda bilgilendirici sunum gerçekleştirdi.

Herkesi sevgi ve saygı ile selamlayarak sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz toplantıda yaptığı konuşmalarında; “Muhtarlarımız; bizim gören gözümüz, işiten kulağımız ve dokunan şefkat elimizdir. Zaman zaman gerek benim başkanlığımda gerekse diğer kurum ve kuruluşların başkanlığında çeşitli bilgilendirme toplantıları gerçekleştiriyor, istişareler yapıyoruz. Bu istişareler sonucunda da yapmamız gereken hususları not alıyor ve bunları süratle hayata geçirmeye gayret ediyoruz.” diyerek toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Muhtarlarımızın ihtiyaç ve sorunlarının ele alındığı ve yapılması gerekenler noktasında istişarelerin yapıldığı toplantıda; Vali Yavuz, gereğinin yapılması ve takip edilmesi hususunda orada hazır bulunan kurum müdür ve yetkililerine talimat verdi. 

Muhtarlarımıza ve kurum yetkililerine bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Vali Seddar Yavuz, işlerinde kolaylıklar diledi.

Başiskele Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Bozkurt, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Numan Balaban, İl ve İlçe Müdürleri, kurum yetkilileri ve muhtarlar katıldı.

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X