AK Parti’den Körfez’de gövde gösterisi

09 Mayıs 2023 10:41
AK Parti Körfez’de adeta gövde gösterisi yaptı. Meşaleler ve bayraklar eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüş sonrasında meydanı dolduran AK Partililer, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en güçlü desteği Körfez’den vereceklerini söyledi

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler öncesinde AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, büyük bir yürüyüş gerçekleştirdi. İlçe binası önünde toplanan büyük kalabalık, meşaleler ve ellerindeki bayraklarla Şehitler ve Demokrasi Meydanı’na kadar yürüdü. Yürüyüşe Eski Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, AK Parti Milletvekili Adayı Gülay Artut, İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve Cumhur İttifakı ortaklarının il, ilçe yöneticileri yer aldı.

MEŞALELERLE YÜRÜDÜLER

Vatandaşlarla birlikte TOGG’un da en önde yer aldığı yürüyüş sonrasında meydanda toplanan kalabalığa seslenen İlçe Başkanı Nurettin Okudan, “Bugün buradaki kalabalık ve sevgi, beni fazlasıyla duygulandırdı. Seçime sayılı günler kaldı. 21 yıldır olduğu gibi Körfez yine Cumhurbaşkanımız’a ve AK Parti’ye en güçlü desteği verecek” dedi. Okudan’ın ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut konuşma gerçekleştirdi.

EN GÜÇLÜ DESTEĞİ KÖRFEZ VERECEK

Coşkulu kalabalığın alkışlar ile kürsüye gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “Kalabalığa bakınca görüyorum ki; Körfez tamam inşallah” dedi. Körfez’in AK Parti’nin kuruluşundan bu yana en güçlü desteği veren ilçelerden biri olduğuna vurgu yapan Söğüt, “14 Mayıs’ta Körfezli hemşehrilerim yine sandıkları patlatacak, Cumhurbaşkanımıza buradan en güçlü desteği sunacak” ifadelerini kullandı.

14 MAYIS’TA ZAFER BİZİMDİR

Son olarak kürsüye gelerek konuşma gerçekleştiren Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Büyük bir coşkuyla, sevgiyle alanı dolduran tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta zafer bizimdir. Türkiye Yüzyılı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Program boyunca da alanda bulunan TOGG’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bol bol fotoğraf çektirdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X