ALİ KORKMAZ BAŞVURUSUNU YAPTI.. ADAY ADAYI

16 Mart 2023 13:59
Kocaeli kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs tarihinde yapılacak. AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan 22 Mart Çarşamba gününe kadar sürecek olan adaylık başvuruları için aday adayı olmak isteyen isimler il binasına gelerek başvurularını yapmaya devam ediyor. Aday adayı bolluğu yaşanan AK Parti’de Her gün 09.00-17.00 arası il başkanlığında başvurular kabul ediliyor. AK Parti’de 7 yıl gibi uzun bir süre İzmit İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve bir dönem AK Parti’de İl yönetim kurul üyeliği de yapan Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz da 2023 Milletvekili seçimlerinde aday adayı olmak için bugün il binasında resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Korkmaz şu açıklamayı yaptı;“ Sözlerime 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketleri ve yine aynı bölgede yaşanan selfelaketinin derin üzüntüsünü yaşadığımı belirterek başlamak istiyorum. Yaşadığımız felaketlerde vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Böylesi günlerde Türk Milleti kadirşinas bir millettir. Milletimiz birlik içerisinde bu acıları hep birlikte saracak ve devletimizin gücü ile bu bölge de en kısa sürede eski günlerine kavuşacaktır. Değerli Dostlar,Sevgili Ak Gönüllüler,Partimizin birçok kademelerinde görev yapmış, içinizden biri olarak bu kentte doğmuş, bukentte yaşamına devam eden, Kocaeli'yi iyi bilen, ülkesini çok seven, bu kentin bir evladıyım.Gerek eğitim, gerek iş hayatım, gerekse yurt içi ve yurt dışındaki deneyimlerimi vekazandırdığı birikimleri şehrimizin ve ülkemizin yarınları için çalışarak ve yeni TürkiyeVizyonu ile milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için bugün sizlerle birlikte hayırlısı ile biryola çıkmış bulunmaktayım. Belirtmek isterim ki, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın dediği gibi Türkiye Yüzyılı bir vizyon meselesidir. Türkiye Yüzyılı, Türkiye'nin son dönemde elde ettiği güç ve birikimle dünyanın en önde gelen ülkelerinden biri olacağı dönemin adıdır.Ben de bu sürece partimizin teveccühü ve milletimizin takdiri ile kentimizin ve ülkemizinihtiyaçları doğrultusunda çalışmak için buradayım.Bu düşünceler ile 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem MilletvekilliğiSeçimlerinin Kocaeli'mize, Ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz eder,hepinizi Allah'a emanet eder” dedi.

 

ALİ KORKMAZ KİMDİR?

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı’nı 7 yıl süreyle yapan ve ilçe başkanı olduğu dönemde 3 genel seçim, 1 yerel seçim, 1 Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 1 halk oylamasında teşkilatın başında bulunan Korkmaz, geçen yıl bu görevinden ayrılıp il yönetimine girmişti. 1971-İzmit Tepeköy doğumlu Korkmaz, Konya Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nden 1994 yılında mezun oldu. Bir süre Devlet Okulları’nda Edebiyat Öğretmenliği yaptıktan sonra 16 yıldır kurucusu olduğu eğitim kurumlarında yönetim kurulu başkanlığı yapıyor. Ali Korkmaz Eğitim Kurumları’nda bugün 1700’den fazla öğrenci eğitim görüyor. Korkmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X