Başiskele Belediyesi Depremin 81. Saatinde Mucizelere Vesile Oldu

09 Şubat 2023 16:34
Başiskele Belediyesi tarafından depremin merkez üssü Kahramanmaraş’a gönderilen arama ve kurtarma ekibi, 3 çocuğun canlı olarak enkaz altından çıkarılmasına yardımcı oldu.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen büyük deprem için arama ve kurtarma çalışmalarına katılmak için Başiskele Belediyesi tarafından Kahramanmaraş’a gönderilen ekipler depremin 81. saatinde mucizelere vesile oldu.

 

Ülkemizi derinden sarsan büyük deprem sonrası tüm imkanlarıyla seferber olan Başiskele Belediyesi, depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta, Dulkadiroğlu ilçesinde arama ve kurtarma çalışmalarına da yardımcı oluyor. Depremin ilk günü bir iş makinesi ve 7 kişilik ekip ile Kahramanmaraş’a sevk edilen deneyimli belediye ekipleri iki canın kurtarılmasına yardımcı oldu. Ayaklarının tozuyla arama ve kurtarma çalışmalarına katılan Başiskele Belediyesi ekipleri, arama ve kurtarma ekipleriyle birlikte son olarak Bahçelievler Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde yıkılan evin enkazından depremin 80. saatinde bir çocuğu, 81. saatinde ise iki çocuğu daha canlı olarak kurtardılar.   

 

--

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X