Başiskele’de YKS Hazırlığına Kısa Bir Mola

16 Haziran 2023 17:12
2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) sayılı günler kala sınava girecek olan Başiskeleli gençler sınav hazırlığına kısa bir mola verdi.

Başiskele’de eğitime ve gençlere büyük önem veren Başiskele Belediyesi, öğrencilerin en önemli sınavlarından biri olan YKS öncesi Âlâ Mekan’da sınav kaygısına yönelik rahatlatıcı grup çalışması gerçekleştirdi.

SINAV KAYGISINA SON

Uzman Rehberlik ve Psikolojik Danışman Zümrüt Kurtuluş tarafından yapılan grup çalışmasında sınav öncesi ve anında ortaya çıkan aşırı sıkıntı ve endişeye neden olan psikolojik bir durum olan kaygının önlenmesi konusunda üniversite adaylarına bilgiler aktarıldı. "Sınav Hazırlığına Kısa Bir Mola" adıyla yapılan atölye çalışmada YKS öğrencileriyle sınav kaygısını azaltmaya yönelik kabul ve kararlılık terapisi egzersizleri ile anda kalma çalışmaları; sanat terapisi ile de duygularımızı ifade edebilme becerisine yönelik atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

BAŞİSKELELİ GENÇLER YKS’YE HAZIR

Atölye çalışmasında keyifli ve eğlenceli vakit geçiren Başiskele’nin şanslı öğrencileri, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na kendilerini hazır hissettiklerini ifade ederek kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye teşekkürlerini ilettiler. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X