BAŞKAN BÜYÜKAKIN YARIN HATAY'A GİDİYOR

21 Nisan 2023 14:56
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Kent Konseyi tarafından düzenlenen 36. Geleneksel Kent Bayramlaşması, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Kocaeli Kongre Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleşen Kent Bayramlaşmasına TBMM Başkan Vekili Haydar Akar, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sadettin Hülagü, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu, Kocaeli Vali Yardımcısı Salih Bıçak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Harun Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek, STK Üyeleri ve partililer katıldı.

"ARTIK BİR GELENEK OLDU"

Programda söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şu ifadelere yer verdi;"Artık Kocaeli’nde bir gelenek oldu. Yıllardır ayrı renkleri bir kenara bırakıp farklılıklarımızı bir kenara bırakıp farklılıklarımızın zenginli olduğu düşünüp, kardeşliğin huzurun başlı başına bir kent olduğunu hatırlayıp bir araya gelmeyi başarıyoruz. Bu başarının ardından Kent Konseyi’nin yıllardır ortaya koyduğu bir emek var. Bu güne kadar gelenekselleşen bu organizasyonda emeği geçen kardeşlerimizi tebrik etmek istiyorum. Buraya insanlar gönüllü geliyorlar, bu büyük bir zenginlik.

"YARIN HATAY'DA OLACAĞIM"

Az önce Kent Konseyi başkanımız ifade ettiler Sayın Valimiz şu an Maraş’ta ben de yarın Hatay’da olacağım. Bu bayram yaşadığımız felaket nedeni ile biraz buruk bir bayram ama oradaki acıları dindirmek, Kocaeli’nin güzel insanlarının yardımlarını oraya götürmek bizim boynumuzun borcu. 99’da biz yaşadık bizi tüm Türkiye yalnız bırakmadı biz de yalnız bırakmayacağız. “ dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X