BAŞKAN KOCAMAN, KÖSEKÖY MEYDANINDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

18 Ocak 2024 14:19
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Köseköy Meydan Projesi’ni yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yapımı hızla devam eden Köseköy Meydan Projesi’ni yerinde inceledi. Başkan Kocaman’a Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban, Köseköy Mahalle Muhtarı Yaşar Aktop, birim müdürleri ve proje sorumluları eşlik etti.

 

MAHALLE MEYDANLARIMIZI ÇOĞALTIYORUZ

Toplam proje alanı 3 bin 440 metrekare olan Köseköy Meydan düzenlemesi çalışması kapsamında birçok kent donatısı bulunuyor. Muhtarlık binası, kafeterya ve beton bankların yer alacağı proje, yeşil alanlarıyla da göz dolduracak. Ayrıca çalışmalar kapsamında yapılacak oyun grupları ve alan içi yollar da çocuklar ve ailelerin konfor ve rahatlık sağlayacak.

 

KENT ESTETİĞİ İLE UYUMLU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Sevdiklerimizle buluşup keyifle vakit geçireceğimiz, kent estetiği ile uyumlu mahalle meydanlarımızı çoğaltıyoruz. Köseköy Mahalle Meydanımız için yürütülen çalışmaları ekip arkadaşlarımızla birlikte inceledik. Yeşiller içerisinde, aynı zamanda muhtarlık binamız da burada olacak. Kartepe'mize yakışacak eserler kazandırmaya devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X