BAŞKAN KOCAMAN’IN OKUL MÜDÜRLERİYLE 100. YIL BULUŞMASI

26 Ekim 2023 09:45
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe okul müdürleriyle bir araya geldi. Program sonunda Başkan Kocaman, Cumhuriyetimizin yüzyılına anı olarak okul müdürlerine Türk Bayrağı ve Atatürk posteri hediye etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılı etkinlikleri kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, okul müdürleriyle bir araya geldi. Kartepe Park Otel’de düzenlenen programa Başkan Kocaman’ın ev sahipliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, ilk, orta ve lise okullarında görev yapan 95 okul müdürü katıldı.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek “Cumhuriyetimizin 100. yılında bir aradayız. Bizlere her türlü desteği sağlayan Kartepe Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ülkemiz genelinde büyük bir coşkuyla 100.yılımızı kutluyoruz. İlçemizi Türk Bayrağı ile donatarak tüm dünyaya mesaj vermiş olacağız. Kalkınma sadece eğitimle olmaktadır. İnsan değişirse dünya değişire inandık” dedi.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI KUTLUYORUZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Daha önce yaptığımız istişare neticesinde okullarımızın hepsinde tek tip Türk Bayrağı ve Atatürk posteri asılması gündeme gelmişti. Bu vesile ile bir araya geldik. Cumhuriyetimizin 100.yılını kutluyoruz. Ne mutlu bizlere… Acının yaşandığı bir döneme denk geldik. Kolay değildir. 100 yıl önce Cumhuriyetimiz kuruldu. O zaman bağımsızlığımızı, güçlü irademizi ortaya koymasaydık dünya da yaşanan adaletsizlik, ırkçılık, barbarlık, bizlere de yaşatılmak istenebilirdi” açıklamasında bulundu.

BERABERLİĞİMİZ ÇOK ÖNEMLİ

Sözlerine devam eden Başkan Kocaman “Bugün medeni, kalkınmış gördüğümüz, demokrasinin beşiği gördüğümüz devletlerin yaşanan olaylara verdikleri tepkiyi hep birlikte görüyoruz. Bizi biz yapan şanlı bayrağımızı bayrak yapan, Atatürk’ü gazi yapan, Kurtuluş Savaşı’nı kazanmamızı sağlayan bugün güçlü bir şekilde devam etmemizi sağlayan birlik ve beraberliğimizdir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.  

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Başkan Kocaman “Kartepenin çocuğuyum. Kartepe’nin gelişimini yakından görmekteyim. Okullarımızın, hanelerimizin, vatandaşlarımızın nereden nereye geldiğini iyi analiz etmeye çalışıyorum. Çok büyük bir mesafe kat ettik. Bunda en büyük emek sizlerindir. İmkanlarımız ölçüsünde sizlere destek veriyoruz. Desteğimizi çoğaltarak sürdüreceğiz. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 100.yılını Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle yaz ederek onur ve gurur ile kutluyorum” açıklamasında bulundu. Program sonunda Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, okullara asılmak üzere Türk Bayrağı ve Atatürk posterini okul müdürlerine taktim etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X