Başkan Söğüt, Bakan Özhaseki ile görüştü

23 Kasım 2023 09:44
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi. Ayrıca geçmiş dönem Enerji Bakanı Fatih Dönmez’i de ziyaret etti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Üniversite yıllarından tanıdığı Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Köksal Hamzaoğlu’nu ziyaret eden Başkan Söğüt’e, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve meclis üyesi Murat Gülbiçim de eşlik etti. 

 

TEMASLARDA BULUNDU

Başkan Şener Söğüt daha sonra geçmiş dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Keipa Komisyonu Başkanı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret etti. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette Dönmez’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Söğüt daha sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti.

 

KOCAELİLİ VEKİLLER DE KATILDI

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır’ın da katıldığı ziyarette Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yer aldı. Ziyarete ilçemizde kentsel dönüşüm, yeni yaşam alanları ve birçok önemli çalışmalar ve projelerle ilgili de istişarede bulunuldu. 

 

“HER ZAMAN YANIMIZDA”

Körfez için gece-gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Söğüt, “Bakanımızla da gerek kentsel dönüşüm gerekse yeni yaşam alanlarıyla ilgili olarak ilçemizde hayata geçirmek istediğimiz projelerle ilgili istişarede bulundu. Vekillerimiz de bu noktada her zaman yanımızda. Sayın bakanımıza ve vekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X