Başkan Turan Zabıta Haftası'nı kutladı

07 Eylül 2023 13:26
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 197. yılı ve Zabıta Haftası nedeniyle, ziyaret ettiği Zabıta Müdürlüğü personelinin Zabıta Haftası'nı kutladı.

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 197. yılı ve Zabıta Haftası nedeniyle Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Turan,  özverili çalışmaları nedeniyle personeline teşekkür etti. Başkan Turan’ın yanı sıra başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı ziyarette zabıta personelinin zor bir görevi ifa ettiğini ifade eden Başkan Turan, ‘’ İlçemizde dirliği, düzeni sağlayan zabıtamızı daha iyi noktalara getirmek, her geçen gün daha da ileri gitmesini sağlamak için özel hassasiyet gösterdik’’ dedi.

Zabıta personelinin belediyenin görünen yüzü olduğunu ifade eden Başkan Turan, ‘’ Biz bir aileyiz. Kandıra Belediyesi olarak insanımıza saygılı, vatandaş memnuniyetini esas alan çalışma anlayışımız ile her gün sokakta, disiplini, güveni sağlayan zabıta personelimize, fedakarca, gönülden çalışan tüm arkadaşlarıma bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Haftanızı gönülden kutluyorum. Emek ve katkılarınız için teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Ziyarette Zabıta personeline tatlı ikramında bulunulurken, Kandıra Zabıta Müdürü Murat Tansu Okan tarafından, yapılan ziyaret nedeni ile Başkan Turan’a teşekkür edildi.

 

 

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteÅŸ
Kocaeli Beyaz EÅŸya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X