Bayramda Gönüller Yine Bir Oldu

03 Temmuz 2023 11:22
Kurban Bayramı’nın huzur içerisinde kutlandığı Derince’de sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği bayramlaşma programlarında gönüller yine bir oldu

BAŞKAN AYGÜN STK’LARIN YANINDA 

Sivil toplum kuruluşlarının en yoğun olduğu ilçeler arasında yer alan Derince’de bayram boyunca dernekler yine çeşitli bayramlaşma etkinlikleri düzenledi. Her zaman derneklerin yanında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de bu süreçte dernekleri yine yalnız bırakmadı, yanlarında oldu. Bayramlaşma programları kapsamında Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, meclis üyeleri ve teşkilat yöneticileri Marmara Mardinliler Derneği'ni ziyaret ederek burada Dernek Başkanı Ekrem Güneri ve dernek üyelerinin bayramını tebrik etti.

STK BAYRAMLAŞMALARI

Milletvekili Tipioğlu, Başkanlar Aygün ve Merdan bayramlaşma ziyaretleri kapsamında Kocaeli Gümüşhaneliller Derneği'ne konuk oldu. Burada Dernek Başkanı Ünal Çelik ve Gümüşhanelilerin konuğu olan heyet hem bayramlaştı hem de karşılıklı istişarede bulundu. Bayramlaşma programlarının bir diğer noktası ise Serhat İlleri Kars-Ardahan-Iğdır Dayanışma Derneği oldu. Burada gerçekleşen görüşmede Dernek Başkan Vekili Bülent Oğul ve dernek üyelerinin bayramı kutlandı. Ayrıca ilçe genelinde gerçekleşen bayramlaşma programları kapsamında Belediye Başkan Vekili Kenan Yalçın ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Kocaeli Erzurumlular Derneği’ni ziyaret ederek  Dernek Başkanı Avni Gözütok ve Erzurumluların bayramını tebrik etti.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X