FATİH ERBAKAN KOCAELİ'YE GELİYOR

16 Haziran 2023 09:16
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu İl Başkanı Ali TAŞTAN öncülüğünde olağan toplantısını gerçekleşti. Toplantıda Genel Başkanımız Dr. Fatih ERBAKAN’ ın teşekkür için Kocaeli’ ye gelmesi ile ilgili bilgilendirilme yapıldı. Yoğun Katılımlı olan Yönetim Kurulu Toplantısına Prof. Dr. Serhat FINDIK ve MKYK üyesi Erhan ERDOĞAN da katılım sağladı.

ASIL ŞİMDİ BAŞLIYORUZ

Toplantıya katılım sağlayan Prof. Dr. Serhat FINDIK , Prof Dr. Ebubekir Sofuoğlu ve MKYK üyesi Erhan Erdoğan’ ın Katılacağı Çayırova ilçesinde başlayıp Tüm Türkiye’ de yapılacak olan Yeni Pandemi Süreci ve Ailemiz konulu konferans hakkında bilgilendirme yaptı. Yeniden Refah partisi olarak 5 milletvekili ile meclise girdik. Kocaeli Teşkilatlarına öncelikle teşekkür ederek, “Asıl şimdi başlıyoruz dedi”. Pandemi, Dünya Sağlık Örgütünün tüm ülkeleri kapsayan yanlış uygulamaları, 6284 sayılı kanun gibi Aileyi bozan her türlü işleyişe karşı bilgilendirilme bilinçlendirilme yapılacağından bahsetti.

 ERBAKAN KOCAELİ’YE TEŞEKKÜR İÇİN GELİYOR

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve milletvekili çıkarma başarısı gösteren teşkilatlara teşekkür etmek üzere 19 Haziran Pazartesi günü saat 13:00 ‘ de Kocaeli' ye gelecek.

Dr. Fatih Erbakan, ilk olarak Başiskele ilçesinde halk ile buluşacak ardından Gölcük İlçe Başkanlığı binasının açılışını, sonrasında bölgedeki esnafa ziyaret gerçekleştirecek. Erbakan ; daha sonra basın mensupları ile buluşacak ve ardından il Teşkilat Binasında partililerle bir araya gelerek; 14 Mayıs tarihinde gerçekleşen 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde yeniden Refah Partisi, 80 bin 614 oy alarak ilk sıra adayı olan Genel Başkan yardımcısı ve MKYK Üyesi Mehmet AŞILA' yı meclise gönderme başarısından dolayı Kocaeli Teşkilatına teşekkür konuşması yapacak.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X