Gençler; “İlk oyum Erdoğan’a” diyor!

01 Mayıs 2023 13:02
AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları, ilk defa oy kulanacak gençlerle tek tek görüşerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istemeye devam ediyor. Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü’nün de katıldığı görüşmelerde ilk kez oy kullacak gençler; “İlk oyum Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye” diyerek desteklerini açıklıyor.

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan ve yönetimi ilk defa oy kullanacak olan gençlere ulaşmaya devam ediyor. Doğum günlerini kutlayarak, çat kapı ziyaret ettikleri gençleri, bu kez telefonla arayan gençlik kolları, ilk kez oy kullanacak gençlerden destek istiyor. Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü’de gençlerle bir araya gelerek çalışmalara destek verdi.

“MİLLİ İRADENİN ZAFERİNE BİR KEZ DAHA ŞAHİTLİK EDECEĞİZ

Başkan Özlü, gerçekleştirdiği aramada, “Sayın Cumhurbaşkan’ımızın selamını iletiyorum. Ayrıca 14 Mayıs’ta İnşAllah meydanlar gösteriyor ki, milli iradenin zaferine bir kez daha şahitlik edeceğiz. Bu zaferde bizimle birlikte olmanı ve Sayın Cumhurbaşkan’ımıza destek vermeni senden rica ediyorum” dedi. Olumlu dönüşler alan Özlü, “İlk aramamda böyle güzel bir sonuçla karşılaşmak beni ziyadesiyle mutlu etti açıkçası. Çok teşekkür ederim, seni ve aileni selamlıyorum. Başiskele’ye gelirsen çay içmeye, kahve içmeye bekliyorum” diyerek gençlere davette bulundu.

“AK PARTİ GENÇLERİN PARTİSİDİR”

Yaptıkları aramalarda olumlu dönüşler aldıklarımı belirten AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan, “Biz gençlerin enerjisi, dinamizmi, heyecanı ve desteğiyle Türkiye Yüzyılı’na yürüyoruz. Bilinmelidir ki AK Parti, gençlerin partisidir. Bunun için 14 Mayıs seçimleri en çok da gençlerin seçimidir. Kendi geleceğimizin inşasında, bugün kullanacağımız bir oy bile çok kıymetli. Bizlerde bu düşünceyle telefonunu aramadığımız, kapısını çalmadığımız tek bir genç bırakmama gayesiyle gece gündüz sahadayız” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X