AK PARTİ KOCAELİ BAYRAMLAŞTI “GÜN BİR ARAYA GELME GÜNÜDÜR”

29 Haziran 2023 12:39
AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü;” Kazanan tüm 85 milyon ile Türkiye Cumhuriyet olmuştur. Yenilgiyi hazmedemeyenler kendi derdine düştü. Kimsenin kuşkusu olmasın. Seçim süreci zorlayıcı geçmiş olabilir ama gün bir araya gelme günüdür.”

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı bugün  teşkilat bayramlaşma programını kalabalık bir katılımla gerçekleştirdi.  İlçe bayramlaşmalarının ardından Antikkapı Restoranda gerçekleştirilen bayramlaşma programına İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın , AK Parti Kocaeli milletvekilleri Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sadettin Hülagü ve Veysal Tipioğlu, belediye başkanları,  ilçe başkanları ve il ve ilçe istişare kurulu ve teşkilat üyeleri katıldı.

“GÜN BİR ARAYA GELME GÜNÜDÜR”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Saadettin Hülagü;” Partimizin her kademesinde görev alan güzel insanları. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Hepinizi bayram coşkusu ile selamlıyorum. Her zaman aziz milletle çıktığımız kutlu yol sizlerle daha güzel. İki bayram arasında düğün olmaz derler ama iki bayram arasında çifte düğün yaşattığı için Allah’a hamd ederim. 6 Şubat günü yaşanan depremde hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Deprem yaralarını sarmak için Sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibi gece gündüz demeden çalışmaktadır. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 1 yıl içinde bu yaralar sarılacak. Seçim süreci tamamlanmış, ülkemiz kalkınma, refah ve yatırım için 5 yıl daha kazanmıştır. Kazanan tüm 85 milyon ile Türkiye Cumhuriyet olmuştur. Yenilgiyi hazmedemeyenler kendi derdine düştü. Kimsenin kuşkusu olmasın. Seçim süreci zorlayıcı geçmiş olabilir ama gün bir araya gelme günüdür.”

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X