"Su yok yardım eden yok mahalle araları perişan " “HER YERE ULAŞTIK” DİYEREK YARDIMLARIN ÖNÜNÜ KESMEK CİNAYETE TEŞEBBÜSTÜR!

07 Şubat 2023 21:27
Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın "Yıkılan binaların tamamına ulaşıldı, çok büyük oranında arama kurtarma başladı'' sözlerine İYİ Partili Pelin Dönge tepki gösteren bir paylaşım yaptı.

 

Kahramanmaraş Pazarcık'ta saat 04.17'de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem büyük yıkıma yol açtı. Saat 13:24'te Elbistan'da meydana gelen 7,6'lık deprem sonrası ise acı bilanço arttı.  Felaketin bilançosu her geçen dakika ağırlaşmaya devam ederken; Hatay, Malatya, Şanlıurfa ve Gaziantep'te henüz ekiplerin ulaşamadığı yerler olduğuna dair vatandaşlardan tepkiler gelmeye başladı.  Hal böyleyken Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın  ''Yıkılan binaların tamamına ulaşıldı, çok büyük oranında arama kurtarma başladı. Ulaşılamayan bir nokta yok'' ifadelerini kullanması tepki topladı.

"CİNAYETE TEŞEBBÜSTÜR"

İYİ Partili Dönge o sözlere karşı "Her yere ulaştık" deyip yapılması muhtemel yardımların, önüne geçmek de düpedüz cinayete teşebbüstür. Bütün ülke gidip yardım edebilmek için çırpınıyoruz.” Diyerek sitem etti. 

"KENDİ ÇABAMIZLA DURUYORUZ"

Döge’nin paylaşımına ise depremzede bir vatandaş yanıt vererek ;” Biz hiç bir yardım görmedik arabada kendi çabamızla duruyoruz su yok ekmek yardım eden yok mahalle araları perişan durumda arabalarda benzinler bitti ne bir petrol var ne bir açık market” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X