PERSONEL ŞEHİR HASTANESİ’NE KAYDI! HİZMET AKSIYOR!

06 Nisan 2023 12:09
Kocaeli Şehir Hatanesi’nin tamamlanarak hizmete açılması ile birlikte Devlet Hastanesi’nden pek çok personel geçiş yaptı. Fakat personellerin iş değişikliği Devlet Hastanesi’nde hizmet veren doktor ve hemşirelere zorluk yaşatmaya başladı.

Uzun zamandır açılışı beklenen  Kocaeli Şehir Hastanesi, 8 yılın ardından nihayet tamamlandı. Bin 218 yataklı Şehir Hastanesi geçtiğimiz günlerde hasta kabulüne de başladı. 218 poliklinik odası, 1 helikopter pisti, 18 tutuklu ve mahkûm odası, 188 yoğun bakım, 63 ameliyathane ve 26 doğum odası bulunan hastanenin açılması ile diğer hastanelerin kapanıp kapanmayacağı konusu da gündeme gelmiş ve merak uyandırmıştı.

PERSONEL KAYDIRILDI, SAĞLIKÇILAR ZOR GÜNLER YAŞIYOR…

 İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, doktorların bir kısmının şehir hastanesine geçiş yapacağını diğer hastanelerde ise hizmetin devam edeceğini açıklamıştı. Bu kapsamda Kocaeli Devlet Hastanesi’nden personel kaydırılması gerçekleşti. Fakat pek çok personelin Şehir Hastanesine geçmesi ile Devlet Hastanesi’nde bulunan hemşire ve doktorlara zor zamanlar yaşatamaya başladı. Özellikle yoğun bakım bölümünde saat 16:00’dan sonra sadece doktor ve hemşirelerin hizmet vermeye çalıştığını dile getiren sağlık çalışanları, hizmette aksama yaşandığını ve çoğu şeye vakit yetirilemediğinden yakınarak konuya bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X