HÜRRİYET BAĞIRIP ÇAĞIRIYORSA BİLİN Kİ İŞ ÇEVİRMİŞTİR!

11 Nisan 2023 23:04
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem tutuş, tuz alım ihalesinde piyasa değerinin çok üzerinde fiyatlar ihale edildiği iddiasını yalanlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e belgeli cevap verdi.

İzmit Belediyesi’nin tuz alım ihalesinde piyasa değerinin çok üzerinde fiyatlar ihale edildiği iddiasının ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bugün gerçekleşen Nisan ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminde şu açıklamayı yaptı;” Tuz alımından bahsettiniz bütün fiyatlar burada. Birim fiyatlarında hiçbir değişiklik yok. Alınan yerler belli. Zaten bunu alabileceğiniz yerler sınırlı. Zaten 4, 5 yer bunu satıyor kar mücadelesinde kullanılan tuzdan bahsediyoruz yemeklik tuzdan bahsetmiyoruz. Birim fiyatları belli ihale ile yapılmış daha ne anlatacağız insanlara belgesiz bilgisiz konuşuyorsunuz” dedi.

TUTUŞ’TAN BELGELİ AÇIKLAMA

Meclis toplantısının ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Muharrem Tutuş, Başkan Hürriyet’in birim Fiyatlarında değişiklik olmadığını iddia etmesinin ardından;” Başka bir belediyenin tonunu 225TL ye aldığı tuzu, neredeyse 4 KAT farkla 700TL ye alıyor.” Diyerek belegeleri paylaştı.

 

HÜRRİYET BAĞIRIP ÇAĞIRIYORSA BİLİN Kİ İŞ ÇEVİRMİŞTİR

Tutuş şu ifadelere yer verdi;“Fatma Kaplan Hürriyet bağırıp çağırıyorsa, bilin ki bir iş çevirmiştir. İhale ile aldık diyor. İhale yok. Fahiş fiyat yok diyor. Başka bir belediyenin tonunu 225TL ye aldığı tuzu, neredeyse 4 KAT farkla 700TL ye alıyor. Üreticisi belli diyor. Üreticiden değil KIRIKKALE'lilerden alıyor. Belgeler burada diyor, gösteremeden kaldırıyor. Buyrun Sn.Başkan asıl belgeler burada...”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X