İBB'Yİ ELEŞTİRDİ, OĞUZ VE UYGUN'UN HEDEFİ OLDU!

03 Ekim 2023 11:48
İBB’yi eleştiren Körfez İlçe Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’a CHP Körfez Belediye Meclis üyesi Erkan Uygun ve İYİ Parti Körfez Belediyesi Meclis üyesi Ender Oğuz sert tepki gösterdi.

 Körfez İlçe Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla İstanbul’da yaşanan su baskınlarına değinerek eleştirilerde bulundu. CHP Körfez Belediye Meclis üyesi Erkan Uygun, Akın’ın açıklamaları sonrası yaptığı paylaşımla “Körfez kent konseyi başkanı sözde İBB eleştirmek için paylaşım yapıyor sen kendi ilçendeki yağmur sonrası durumu görmeyip haddini bilmeden İBB nasıl eleştireceksin suç sende değil seni oraya getirende. Senin kadın bir vatandaşa söyledin sinkaflı küfründe unutmadık gün gelir devran döner ama unutma” ifadelerine yer verirken İYİ Parti Körfez Belediyesi Meclis üyesi Ender Oğuz ise “Meclis üyem bu arkadaş bunu ısrarla yapıyor tarafsızlığını geçtim resmen insanları hedef gösteriyor neden orada olduğunun sebebi belli. Daha önce bende uyardım ama önceliği Körfez olmadığını için devam etti ciddiye alınacak birsi değil.” Yorumunda bulundu.

“DENGİM DEĞİLSİN”

Atışma bu kez yorumlarda devam etti Nazmi Akın, kendisine “Devran dönecek diyen Uygun’a” cevap vererek “Devran dönerse ne yaparsınız curmunuz neye yeter” ifadelerini kullandı. Uygun “sana yakışan bir cevap körfez kent konseyi başkanı sıfatını taşıyamıyorsun bunu bilesin normalde cevap yazmam sana dengim değilsin” dedi.

“VERDİĞİ CEVABA BAKIN”

Uygun daha sonra yaptığı yeni paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi,“Kent konseyi, kentteki önemli aktörleri bir araya getiren bir platformdur. Kamu kurumlarının, sivil toplumun, meslek örgütlerinin, siyasi partilerin ve muhtarların temsilcileri, kent konseyinde bir araya gelir. Kent konseyi, her türden farklılığa açık olarak bir kentin büyük buluşma arenasıdır.Gelin görünkü Körfez ilçemizin kent konseyi başkanının siyaset yapıp eleştiri aldıktan sonra sosyal medya aracılığıyla verdigi cevaba bakın.”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X