İTTİFAK KOCALİ'DE DÖKÜLDÜ İYİ PARTİLİLER CHP'Yİ TOPA TUTUYOR!

16 Mayıs 2023 00:48
14 mayıs seçimleri beklediği gibi sonuçlanmayan Millet İttifakı Kocaeli’de birbirine düştü. Özellikle İYİ Partili isimlerin CHP’yi suçladığı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’na yüklendiği görüldü.

14 Mayıs seçilmelerinde beklediği sonucu alamayan Millet İttifakı gerilmiş durumda. Kocaeli’de özellikle İYİ Partili isimler CHP’yi adeta bombalayan açıklamalara imza atıyor.


İYİ PARTİLİLERDEN CHP ATAĞI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kılıçdaroğlu’nun adaylığı sonrası masayı dağıtması CHP’liler tarafından oldukça tepki görmüş ve hatta İYİ Partili pek çok ismi de istifaya sürüklemişti. Fakat 14 Mayıs seçimlerinde istedikleri sonuca ulaşamayan Millet İttifakı Kılıçdaroğlu’nun adaylığının doğru bir tercih olup olmadığı sorgulamaya başladı. Kocaeli’de İYİ Partililer ittifaktan ayrıldığı için Akşener’i hainlikle dahi suçlayan CHP’den adeta intikam alırcasına peş peşe yaptıkları açıklamalar ile Akşener’in haklı olduğunu , Kılıçdaroğlu’nun adaylığının yanlış bir tercih olduğunu dile getiriyor.


BECEREMEDİĞİ HALDE MAKAM İŞGAL ETMEK İHANETTİR

İYİ Parti Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Ender Oğuz’da yaptığı paylaşımla Kılıçdaroğlu’nun adaylığını hedef alarak şu ifadelere yer verdi;“Defalarca söyledik dinlemediniz,verilen emekleri yok saydınız,ödenen bedelleri önemsemediniz,aklınız sıra ötekileştirdirdiniz,itirazlara kulakları tıkadınız,kurumsal yapıyı oyun parkına ve kendi şirketinize çevirdiniz vs vs ve işte sonuç… Cennet Mekan Rahmetli Başbuğun da dediği gibi; Beceriksizlikle ihanet arasında kıldan ince bir çizgi vardır,beceremediği halde makam-mevki işgal etmek en büyük ihanettir!”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X