Karamürsel’de Çetinkaya sevgisi geceyi aydınlattı

14 Şubat 2024 13:48
Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Çamçukur Mahallesinde meşalelerle karşılandı. İlgiden dolayı teşekkür eden Çetinkaya, “Kenti birlikte yöneteceğiz. Oy veren herkes benim meclis üyemdir” dedi

Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Çamçukur mahallesinde yoğun ilgi ile karşılaştı. Meşalelerle karşılanan Çetinkaya herkesle tek tek selamlaşırken, gördüğü ilgi karşısında da teşekkür etti “Doğma büyüme Akçat’lıyım” diyen Çetinkaya, “Bu akşam gördüğüm kalabalık karşısında bir kez daha sizlerle gurur duydum. Beni tanırsınız, Karamürsel Belediye Başkanlığına aday olmuş bir kardeşiniz olarak buraya geldim.

 

YÜZLERİ ‘AK’ EDECEĞİZ

Benim siyasette tek hedefim 20 yıldır beni tanıyan herkese kardeş olmaktı. Çünkü okuduk, araştırdık ve baktık. Aliye İzzet Begoviç “İyi bir Müslüman olmak için bile iyi bir insan olmak lazım” demiştir. İyi bir belediyeci de olsak iyi de bir insan olacağız, iyi bir teşkilatçı da olsak iyi insan olacağız. Annemizin, babamızın yüzünü ak edeceğiz” dedi.

 

“20 YILLIK MAZİMİZ VAR”

“Başkanımız İsmail Yıldırım’ın büyük desteğini gördüm” diyen Çetinkaya, “Teşkilatımızda 20 yıllık bir mazimiz var. Cuma akşamı bir telefon aldım, İl Başkanımız aradı ; “Mesut, sen bizim belediye başkan adayımız oldun” dedi. Süre az, çalışmak lazım. Ben 20 yıldır konuşma yaptım, konuşma yazdım. Ama sizin karşınıza çıkmadan önce dedim ki ben hiçbir zaman konuşma hazırlığı yapmayacağım. Çamçukur’da ne konuştuysam, Akçat’ta da onu konuşacağım.

 

SORUMLULUĞUN FARKINDAYIM

Tabi Belediyecilik deyince aklınıza ilk etapta proje gelir. Ama benim belediyecilik anlayışım biraz farklı olacak. Ben ahiretimi ortaya koymuşum, 60 bin kişinin vebali bende, bir kişi aç yatarsa bunun hesabı benden sorulur. Hz. Ömer’den rivayet edilir ya, Fırat’ın kenarında bir kuzuyu kurt kapmış, hesabı Hz. Ömer’e sorulacakmış. Hz.Ömer’e hesap soran sistem Mesut kardeşinize ne yapar siz düşünün. Böyle bir sorumluluğun altına girdim.

 

“ÖNCELİĞİM SİZSİNİZ”

Belediye Başkanlığı yapmaktan korkmuyorum, ama vebalden korkuyorum. Mesut Çetinkaya Başkan olamazsa camiye vaiz olacak diyorlar. Bana ister Cuma hutbesi veriyor desinler, ister vaiz olacak desinler benim önceliğim sizsiniz” dedi. Konuşması ile büyük alkış alan Çetinkaya, vatandaşlardan gelen soruları da cevapladı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X