Kartepe Türkiye Yüzyılı'na hazır

09 Mayıs 2023 10:16
AK Parti Kartepe’de seçim ofisi açılışı adeta mitinge dönüştü. AK Partililer açılışın gerçekleştirileceği caddeye sığmazken, “Kartepe Türkiye Yüzyılı’na hazır” mesajı verdiler

AK Parti Kartepe’de seçim ofisi açılışı adeta mitinge dönüştü. AK Partililer açılışın gerçekleştirileceği caddeye sığmazken, “Kartepe Türkiye Yüzyılı’na hazır” mesajı verdiler. Açılışa; Önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve teşkilat üyeleri katıldı.

SEVGİMİZ ÇOĞALARAK ARTIYOR

İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın selamlama konuşması sonrasında kürsüye alkışlarla gelen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Kartepe’de iş tamam” dedi. AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ise coşkulu kalabalığa seslenerek, “Bugün iki ilçemizde seçim ofisimizin açılışı vardı. İkisi de muhteşem. AK Parti ile Kocaeli ve Türkiye’de yatırımlar ilmek ilmek işlenirken, gönüllere de aynı şekilde işlenmiş. Türkiye Yüzyılı’nda da ülkemiz ve bu sevgi büyüyerek artacak” dedi.

HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da konuşmasında coşkuya ve kalabalığa vurgu yaparak, “Meydanlar bir kez daha gösteriyor ki Milletimiz kararını Doğru Adam Recep Tayyip Erdoğan’dan yana vermiş. İnşallah 14 Mayıs Demokrasi Bayramını Hem Kartepe’de, Hem Türkiye’de Hem de Dünya’nın tüm mazlum coğrafyalarında hep birlikte kutlayacağız” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X