KILIÇ

19 Haziran 2023 12:43
İYİ Parti Basın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç;” Sayın Meral Akşener kulağını sadece milletine vermiş, mahalle mahalle, soka sokak dolaşarak milletini dinlemiş, milletinin her türlü sorun ve beklentisini Millet Kürsüsüne taşımıştır. Sayın Meral Akşener, söz konusu aday belirleme olduğunda da milletin sesini ittifak masasına taşımış, haklılığı ise seçimin hemen ardından Türk milleti tarafından ortaya koyulmuştur.”dedi.

BÜYÜK KURULTAY ÖNCESİ SÖYLEMLER YİNELENDİ

Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylık konusunda diretmesi sonrası masayı dağıtan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bu git geli parti içinde huzursuzluk yaratmış ve istifaları da beraberinde getirmişti. Masa krizi sonrası ittifak içinde de çatırdamalar yaşanması ile CHP ve İYİ Parti arasında genel başkan yarıştırmalar başlamıştı.  Seçimde iyi bir netice elde edemeyen Millet İttifakının yanı sıra İYİ Parti’de Kocaeli’de oylarını düşürmüş ve yalnızca bir vekil çıkartmıştı. Seçim hezimetinin ardından İYİ partililer Akşener’in haklı olduğu ve adaylık konusundaki diretmesinin karşılık bulmaması sonucu sandıktan çıkamadıklarını dile getirmeye başladı. Büyük kurultay hazırlıkları devam den İYİ Parti’de kurul öncesi İYİ Partililer Akşener hakkındaki söylemlerini yinelemeye başladı.

“MİLYONLARIN UMUDU OLMUŞTUR”

İYİ Parti Basın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla şu ifadelere yer verdi,“Sayın Meral Akşener yalnızca bir siyasi parti genel başkanı değil, aynı zamanda çok zor bir dönemde yola çıkan Cesurlar Hareketinin lideridir. Sayın Meral Akşener, baskılarla, tehditlerle, hakaretlerle, mahkemelerle mücadele ederek İYİ Parti’yi kurmuş, ilk seçimde partisini meclise sokmuş, yerel seçimlerde ise ittifakın iki ortağından biri olup 25 yıl sonra İstanbul ve Ankara’nın AK Parti zihniyetinden kurtulmasını sağlamıştır. Sayın Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile kurulmak istenen yüzde 70-yüzde 30 dengesini bozmuş, bu ülkede adaleti, demokrasiyi, hürriyeti, refahı arzu eden milyonların umudu olmuştur.

“HAKLILIĞI SEÇİMİN ARDINDAN ORTAYA KOYULDU”

Sayın Meral Akşener kulağını sadece milletine vermiş, mahalle mahalle, soka sokak dolaşarak milletini dinlemiş, milletinin her türlü sorun ve beklentisini Millet Kürsüsüne taşımıştır. Sayın Meral Akşener, söz konusu aday belirleme olduğunda da milletin sesini ittifak masasına taşımış, haklılığı ise seçimin hemen ardından Türk milleti tarafından ortaya koyulmuştur. Sayın Meral Akşener’in gideceği daha çok yolu, yanında gururla yürüyen milyonlarca yol arkadaşı vardır.

“DAHA GÜÇLÜ OLACAKTIR”

Yaklaşan büyük kongremiz öncesinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ismini tartışmaya açan azınlık bilmelidir ki, Cesurlar Hareketinin lideri Akşener’dir ve bu liderlik, büyük kongremizde daha da güçlenecektir. Fakat inanıyoruz ki büyük kongremizle beraber onun yanında ülkesinden ve partisinden önce oturacağı koltukları düşünenler değil, ülkesine ve İYİ Partimize çıkarsız ve karşılıksız bağlılık besleyenler kalacaktır. Ve yeni dönemde yeni kadrolarla beraber Sayın Meral Akşener daha güçlü olacaktır. Yolumuz uzun, İYİ’ler Meral Akşener’in yanında!”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X