Körfez’de karne heyecanı yaşandı

16 Haziran 2023 14:35
Körfez’de 2022-2023 eğitim öğretim dönemi tamamlandı, öğrenciler karnelerine kavuştu. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Hedise Evyap İlkokulu’nda düzenlenen törende çocukların heyecanına ortak oldu.

Körfez’de 2022-2023 eğitim öğretim dönemi tamamlandı, öğrenciler karnelerine kavuştu. Karne dağıtım töreni ise Körfez protokolünün katılımıyla Hedise Evyap İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Törene; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, kamu kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

GÜZEL BİR TATİL DÖNEMİ GEÇİRİN

Tören öncesinde okul bahçesinde velilerle de bir araya gelen Başkan Söğüt, programda da çocuklara seslendi. “Mutluluk ve heyecanınızı gözlerinizden okuyabiliyorum” diyen Başkan Söğüt, “Bir eğitim dönemini geride bıraktık. Şimdi tatil zamanı. Güzelce dinlenin, bol bol kitap okuyun. Sizler bizim için önemlisiniz” dedi.

BİZLER DE HEYECAN DOLUYUZ

Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar da, “Sizler kadar bizler de heyecanlıyız. Birazdan karnelerinizi dağıtacağız ve sizler de güzel bir tatil dönemine gireceksiniz. Bu süreçte sizlerde emeği olan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. Güzel bir tatili hak ettiniz” dedi. Protokol üyeleri karneleri dağıtırken, halk oyunları ekibi de mini bir gösteri sundu.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X