MHP Kocaeli Teşkilatı, 8 Mart'ta kadınları unutmadı!

08 Mart 2023 17:25
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, MHP İzmit İlçe Teşkilatı ile birlikte İzmit yürüyüş yolunda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle karanfil dağıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ve MHP İzmit İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle hem Kocaeli'ye yerleşen depremzede kadınların evine ziyaretlerde bulundu hem de yürüyüş yolunda karanfil dağıttı. Programa MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, KAÇEP'ten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yudum Kaşıkçı, MHP İlçe Başkanı Kemal Okur, İzmit Belediyesi MHP Meclis Üyesi Engin Duymaz, KAÇEP'ten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Esra Balkan ve partililer katılım gösterdi.
"KADINLAR KADAR"
Programdan sonra açıklama yapan Başkan Demirbaş, "Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi 'Kadınlar kadar güçlüyüz, kadınlar kadar insanız, kadınlar kadar medeniyiz'." ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X