Önal’dan Kurt’a anlamlı ziyaret

10 Ekim 2023 22:18
Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülent Kurt’un dün çok özel konukları vardı. Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan, bu kapsamda geçtiğimiz günlerde de bir ödül alan Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın başkanı, hayırsever iş insanı Ahmet Önal ile Körfez Galatasaraylılar Derneği Başkanı olan oğlu Doğan Önal, müdür Sergülent Kurt ile makamında bir araya geldi.

“ERZURUMLULAR DEVLETİNE BAĞLIDIR”

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında konukları ile yakından ilgilenen Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, “Erzurumluların devletine nasıl bağlı ve milletçi yapısı oldukları malumdur. Ahmet başkanımıza ve oğlu Doğan kardeşime ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederim” dedi.

 

YENİ EĞİTİM DÖNEMİNİ KUTLADILAR

Ziyaret sırasında müdür Sergülen Kurt’a ilgisi dolayısıyla teşekkür eden Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ise “Hem yeni eğitim öğretim dönemi dolayısıyla hocamıza ve şahsında tüm eğitim camiasına hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve hem de karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için Sergülen hocamızla bir araya geldik. Kendisine nazik ev sahipliği dolayısıyla teşekkür ederiz” diye konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X