Sancaklı'nın hızına yetişilmiyor!

28 Nisan 2023 11:02
Kocaeli'nin Kaptanı olarak bilinen MHP Kocaeli milletvekili ve 28. Dönem 1. sıra milletvekili adayı Saffet Sancaklı, seçim çalışmalarında dur durak bilmiyor.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri'ne az bir süre kaldı. Milliyetçi Hareket Partisi de Kocaeli sahalarının en aktif partisi olma ünvanını hala üzerinde taşıyor. Özellikle MHP Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem 1. sıra milletvekili adayı Saffet Sancaklı, çalışmalarına ara vermiyor. Sancaklı, seçim hazırlıkları başladığı günden beri sabah 10.00'da başlattığı programları, gece 01.00'de sonlandırıyor. Bu süreçte sıkılmadık el, değmedik yürek bırakmıyor. Çalışmalarıyla gerçekten "Kocaeli'nin Kaptanı var!" dedirten Sancaklı'nın son durağı ise yine İzmit oldu. Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliği ve Perşembe Pazarı'nı ziyaret eden Sancaklı, vatandaşla da bir araya geldi. Pazarcı esnafın derdini dinlemeyi de ihmal etmeyen Sancaklı'ya ziyaretleri esnasında; İl Yöneticileri, İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur ve İlçe Yöneticileri eşlik etti.

ZAFERE UYANACAĞIZ!

Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Sancaklı, seçime kadar durmayacaklarının altını çizerken, "Görüyorsunuz, MHP Kocaeli teşkilatları her zamanki gibi teyakkuz halinde. İnşallah 15 Mayıs sabahı büyük bir zaferle uyanacağız. O zamana kadar bize durmak yok. Yorulmak yok. Söz verdiğimiz gibi en büyük desteği Kocaeli'den sağlayacağız. Cumhurbaşkanımızı açık ara farkla cumhurbaşkanı seçtireceğiz. MHP'nin meclisteki sandalye sayısını da yükselteceğiz. Allah utandırmasın." şeklinde konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X