Sudan Koç’un İstifasını Değerlendirdi

18 Ağustos 2023 10:40
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’ndan istifa eden Adem Koç’a yerine İl Başkanı olarak atanan Zeynep Aydın Sudan’dan yorum geldi.

Geride bıraktığımız seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığı görevinden istifa eden Adem Koç listede yer almamıştı. Koç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile parti üyeliğinden de istifa ettiğini duyurdu. Koç’un yaptığı paylaşımın altına geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Zeynep Aydın Sudan’dan yorum geldi. Sudan, yaptığı yorumunda “Bu istifayı zamansız buldum ve üzüldüm. Takdir tabi ki sizindir.” İfadelerine yer verdi.

“EMEĞİN ÇOK BUNU KİMSE İNKAR EDEME”

Sudan yorumunun devamında :” Saygı değer il başkanım. Bir kadın siyasetçi olarak sizin gibi ahlaklı dürüst ve naif biri ile 3 yıl, yol yürümek benim için en büyük kazanımlardan biri oldu. Hiç kimse yokken bizler göğsümüzü siper ederek zorluklar ve mücadelelerle kurduk bu partiyi. Bir çok sıkıntıyı ve badireyi omuz omuza atlattık. Parti içerisinde başta siz olmakla beraber çok kıymetli dostlar tanıdım. Emeğin çok bunu kimse inkar edemez. Fakat bu istifayı zamansız buldum ve üzüldüm. Takdir tabi ki sizindir. Rabbim gönlünüzdekini nasibiniz kılsın. Siz benim büyüğümsünüz siyaset olsa da olmasa da. Yolunuz açık olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun.”dedi

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X