YURDAGÜL HESABINI YAPMIŞ “LİSTELER İÇİMİZE SİNMEMİŞ OLSA DA...

11 Nisan 2023 02:31
CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül;” Listeler içimize sinmemiş olsa da ittifak yapmanın doğal sonucudur karşımıza çıkan tablo! Büyük fotoğrafa odaklanıp, isimler üzerinden iç karartıcı, moral bozucu paylaşımlardan uzak durmakta yarar var” dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri kapsamında partiler listelerini hazırladı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlığını yaptığı CHP’de de listeler belli oldu. 9 Nisan’da milletvekili aday listeleri YSK’ya teslim edildi. Fakat Açıklanan listeler CHP'de büyük kargaşaya sebep oldu.

TEPEDEN İNME İSİMLER RAHATSIZLIK YARATTI

Tabanını görüşü alınmadan tepeden belirlenen isimler partililerde rahatsızlığa yol açtı. Konuyu değerlendirerek sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül “ Listeler içimize sinmemiş olsa da ittifak yapmanın doğal sonucudur karşımıza çıkan tablo!” dedi.

“LİSTELER İÇİMİZE SİNMESE DE…”

Yurdagül şu ifadelere yer verdi; “ARKADAŞLAR ; CHP'nin oyu yüzde 25, bunun karşılığı da 130-140 vekil! Cumhurbaşkanı seçilmek için gereken oy ise yüzde 50+1 Mecliste ise en az 301 vekil. Hayatında CHP'ye, CHP'lilere oy vermemiş milyonlarca milliyetçi & muhafazakâr seçmenin bu defa oy vermesini istiyoruz Nasıl olacak bu? Işte böyle ittifaklarla olacak! Listeler içimize sinmemiş olsa da ittifak yapmanın doğal sonucudur karşımıza çıkan tablo! Büyük fotoğrafa odaklanıp, isimler üzerinden iç karartıcı, moral bozucu paylaşımlardan uzak durmakta yarar var. Sonuçta her birimiz vicdanımızla baş başa kalarak, ülkemizin kaderini belirleyecek altın değerindeki oyumuzu kullanacağız. Çocuklarımız için, torunlarımız için, yaşanılabilir bir Türkiye için...”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X