ARTIK 2. EL KIYAFET GÖNDERMEYİN, İŞTE AFET BÖLGESİNDEKİ EN BÜYÜK İHTİYAÇLAR…

08 Şubat 2023 17:57
İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, yaptığı paylaşım ile deprem bölgesine yapılacak yardımlarda acil ihtiyaçları sıraladı.

 Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde gerçekleşen ve 10 ilde yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından  Belediyeler yardım kampanyaları başlattı. Yardım duyurusunun yapıldığı ilk anlardan itibaren vatandaşlar da el birliği ile çalışmalara katıldı. Yardım malzemelerinin paketlenmesinde ve yüklenmesinde de belediye ekiplerine yardımcı oldular.

EROL UYARI YAPTI

İzmit Belediyesi bu kapsamda 13’üncü yardım tırını da afet bölgesine göndererek depremzedeleri imdadına yetişmeye çalıştı.  İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ise bölgeden alınan son bilgiyi paylaşarak, artık 2. El giysi getirilmemesini ve acil ihtiyaçların gıda, su, tek kullanımlık tabak, çatal, bardak, battaniye, tüp ve kurtarma ekipmanları olduğunu söyledi.

“EN BÜYÜK İHTİYAÇLAR…”

Hüseyin Erol yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle 2 günden bu yana yapmış olduğunuz yardımlar ile yükleme- boşaltma ve lojistik işlerimizde vermiş olduğunuz destek ve emekler için binlerce kez teşekkür ediyorum. Ancak bölgeden aldığımız son bilgilere göre, en büyük ihtiyaçlar gıda, su, tek kullanımlık tabak, çatal, bardak, battaniye, yemek yapmak için tüp ve kurtarma ekipmanlarıdır. Bu saate kadar yüzlerce koli olarak deprem bölgesine gönderdiğimiz 2. el giysiden ayrı olarak, İzmit Belediyemizin iki deposu da ağzına kadar 2. el giysilerle dolu hale gelmiştir. Lütfen bu saatten sonra 2. el giysi getirmeyiniz. Her zamanki duyarlılığınız ile destek vermeye devam etmek istiyorsanız, yukarıda belirttiğim ihtiyaç maddelerini, bütçeleriniz oranında alarak, İzmit Belediyemizin toplama merkezlerine bırakmanızdır. Çeşitli nedenlerle, toplama merkezlerine götürmeniz mümkün değilse, bana yazın ben bir şekilde çözmeye çalışacağım. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize çok teşekkür ediyor, yapmış olduğunuz katkılar için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Hüseyin Erol İzmit 8 Şubat 2023”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X