Tutuş Başvurusunu Yoğun Katılmla Yaptı "Nasıl Yüzde 52 Oy Aldıysak, Aynı Sonuçla İzmit’İ Alacağız"

22 Kasım 2023 23:56
İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, bugün İzmit Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yoğun katılımla gerçekleştirdi.Tutuş'un başvurusuna çok sayıda vatandaş ve partili dstek vermek için İlçe Bşkanlığına geldi.

2024 yerel seçimleri ile ilgili aday adaylık süreci bugün 17.00 itibariyle son buldu. AK Parti’de tüm ilçelerde olduğu gibi İzmit’te de heyecan tam anlamıyla yaşandı.Aylar öncesinde ilçe başkanlığından istifasını vererek, İzmit için aday adayıı olduğunu açıklayan Muharrem Tutuş resmi başvurusunu gerçekleştirdi.Partililerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla başvurusunu yapan Muharrem Tutuş evraklarını AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar'a teslim etti.Gerçekleşen başvuru progrmına vatandaşların yanısıra, hemşeri dernekleri,muhtarlar,STK ve Oda Başkanları da katılı sağladı.


"Işık İlk Gün Ki Işık Ve Aşk Gibi"

Gerçekleşen başvuru programında konuşan Başkan Halil Güngör Dokuzlar:” Bu salondaki kalabalık ve bu inanmış bakışlar 31 Mart’a İzmit Belediyesini yeniden AK Parti Belediyeciliğine kavuşturacağımızı gösteriyor. 22 yıldır hizmet üreten siyasi partimizin değerli mensupları gözlerinizdeki ışık ilk gün ki ışık ve aşk gibi. Ne mutlu sizlere ne mutlu bizlere ki sizinle yol yürüyoruz”dedi


"Burada Kentlilik Bilinci İle Bir Aradayız"

Başkan Halil Güngör Dokuzlar'ın ardından konuşan Muharrem Tutuş: "“İnancına bakmaksızın dünyanın hiçbir yerinde mazlum insanların kalmamasını diliyorum. Dünyanın hiçbir yerinde kadın ve çocuklara zulüm yapılmamasını diliyorum. 15 yıla yakındır bu teşkilatın neferiyim. Son 5 yıldır ilçe başkanımız, il başkanımız, büyükşehir, kadın ve gençlik kollarımız, meclis üyelerimize bana gösterdikleri yakınlık ve birlik beraberlik için teşekkür ediyorum.Bugün burada odalarımızın yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlarımız, partimizin büyükleri, amatör spor kulüp başkanları, kooperatif başkanları, teşkilatlarımız burada. Kentimizin birçok rengini burada görmek beni çok memnun etti. Hepinizden Allah razı olsun. Farklı siyasi görüş ve ideolojide olan arkadaşlarımız var. Burada kentlilik bilinci ile bir aradayız. İzmit’in siyasi söylem ve propagandadan çok neye ihtiyacımız olduğunu gördük. İzmit’in birlik ve beraberliğe ihtiyaç var.


"Nasıl Yüzde 52 Oy Aldıysak, Aynı Sonuçla İzmit’İ Alacağız"

Yeni İzmit’te insanların düşüncesine ya da nereli olduğuna bakmaksızın insan olduğu için hizmet etmek istiyoruz. Yeni dönemde İzmit’imizin en ücra köşesine kadar önce hizmet, sonra kardeşlik ve sevgi yumağını oluşturacağız. Genel seçimlerde nasıl yüzde 52 oy aldıysak yerel seçimlerde de aynı sonuçla İzmit’i alacağız. İzmit’te sekteye uğrayan hizmetleri yapmak için adayım”dedi


MUHARREM TUTUŞ KİMDİR?

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir.
22/10/1983 İzmit/Bekirdere doğumlu.
Evli, 3 çocuk babası. İzmit/Gündoğdu mahallesinde ikamet etmekte.
Kocaeli Üniversitesi Denetim, Muhasebe ve Finans bölümü, Yüksek Lisans mezunu.
2012 yılından bugüne, Mali Müşavir olarak serbest hizmet vermekte.
Siyasete, Lisans eğitimini tamamladıktan sonra AK Parti gençlik kollarında başladı.
Sırasıyla; İzmit ilçe gençlik kolları yönetimi, Kocaeli il gençlik kolları yönetimi, İzmit gençlik kolları başkanlığı, İzmit ilçe başkan yardımcılıkları, İzmit Belediyesi meclis üyeliği ile grup başkan vekilliği ve son olarak ta İzmit ilçe başkanlığı yaptı.Bugün ise İzmit Belediye başkanı aday adayı.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X