12 İLÇE BAŞKANINA TEPKİ! "TARİHE NOT DÜŞÜYORUZ"

30 Eylül 2023 16:31
CHP Kocaeli İl Kongresinde konuşan İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya,” 12 ilçenin Bülent Başkan’ı kaptan ilan etmesine bir şey demiyorum. Tarihe de not düşüyoruz.”

CHP Kocaeli İl Kongresi bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Kongrede söz alan adaylıktan son anda vazgeçen Mehmet Ümit Küçükkaya” Bu halkın Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermez iddiasını bize benimsetmeye çalıştılar. Aslında halkımız bize neoliberal politikaları benimseyin demedi. Güzel günler için mücadele edeceğiz. Gebze yüzünden seçim kaybettiğimizi söylediler. Kocaeli siyasetinde tek sorun Gebze mi? Gebze’de bütün tuşlara bastık. Gelecek Partilisini de Saadet Partilisini de vekil yaptık. N’oldu oyumuz mu arttı?

 

BİR ŞEY DİYEMİYORUM

 

5 senede bir danışma olursa teşhiste tedavide sıkıntı yaşanır. Darıca’yı Darıcayla konuşalım ama yol haritasını birlikte belirleyelim. Biz sosyal demokrat partiyiz ama tüzüğümüzü çağdaş dünyaya uyarlayamadık. Benim il başkanlığı adaylığı sürecimde rencide edici şeyler oldu. Ben 30 Ağustos resepsiyonunda il başkanlığı yapacak biri değilim, Corning grevini de görmezden gelen bir il başkanı olmazdım. 12 ilçenin Bülent Başkan’ı kaptan ilan etmesine bir şey demiyorum. Tarihe de not düşüyoruz.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X