AK PARTİ BELEDİYECEİLİĞİ ESER BELEDİYECİLİĞİDİR.

27 Eylül 2023 13:36
AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus geçtiğimiz gün sahada devam eden bazı projelerde incelemelerde bulundu.

Seka Devlet Hastanesi karşısında bulunan Ümmet Camii açılışına katılan, sonrasında Başiskele Millet Bahçesi ve Kartepe Teleferik projelerini yerinde inceleyen Talus şöyle konuştu: Bugün Büyükşehir Belediyemizin büyük katkılarıyla inşa edilen Ümmet Camii’nin açılışını yaptık, şehrimize hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Camimizin açılışının Mevlid Kandili gibi manevi bir günde olması da ayrıca bir sevinç kaynağımız oldu. Türkiye’nin en büyük Millet bahçelerinden biri olacak olan Başiskele Seymen Kışlası alanında yapılacak olan Millet Bahçesi projesini yerinde inceledik. 787 bin 517 metrekare alanda yapılacak olan Millet Bahçemizle yeşili koruyarak halkımızın nefes almasını sağlayacağız, bununla beraber Millet Bahçemizin içerisinde Camii, Kütüphane, Bisiklet Yolları, Çocuk Oyun Alanları, Yürüyüş ve Koşu Parkurlarıyla sadece Başiskele’li hemşerilerimize değil tüm Kocaeli’li ve dahi İl dışından gelecek Vatandaşlarımıza da hizmet vereceğiz.
Kartepe İlçemizde yapımı devam eden Teleferik Projemizde hızla devam ediyor, bu projemizi de Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Kartepe Belediye Başkanımızla beraber inceleme fırsatı bulduk. Derbent ve Kuzuyayla arasında çalışacak teleferik hattı 4 bin 695 metre uzunluğunda olacak, iki istasyonun olacağı projede 10 kişilik 73 kabin hizmet verecek. Saatte bin 500 kişiye hizmet verecek projenin iki istasyon arasındaki mesafeyi kat etme süresi 14 dakika olacak.
AK Parti kurulduğundan bu yana yaptığı devrim niteliğinde hizmetlerle Türkiye’ye damgasını vurmuş bir iktidardır, olmaz denilenleri olduran, yapılamaz denilenleri yapan, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetler kadar hizmetler icra eden bu hareketin bir neferi olmaktan gurur duyuyoruz.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X