AK Parti Karamürsel SKM açılışına yoğun katılım

14 Nisan 2023 10:56
AK Parti Karamürsel SKM bürosu açılışına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları, 14 Mayıs’ta tarihi bir kez daha zaferle taçlandıracaklarını vurguladılar.

AK Parti Karamüsel SKM bürosu, geniş katılımla açıldı. Açılışa; AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları, Prof. Dr. Saadettin Hülagü, Mehmet Akif Yılmaz, Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, AK Parti Karamürsel İlçe, Kadın ve Gençlik kolları yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan milletvekili adayları, 14 Mayıs’ta tarihi bir kez daha zaferle taçlandıracaklarını söylediler.

ŞEHİR HASTANESİNİN AÇILIŞINA DAVET

AK Parti Karamürsel SKM bürosu açılışına yoğun katılım gösteren vatandaşlara teşekkür eden milletvekili adayları, ‘Türkiye Yüzyılı’ için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istediler. Adaylar ayrıca, tüm Karamürsel halkını, 15 Nisan Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek Kocaeli Şehir Hastanesi ve yapımı tamamlanan projelerin açılışına davet ettiler.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X