Ali Güney’den Körfez turu

19 Nisan 2023 18:46
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Güney, Körfez’de bir dizi ziyarette bulundu. Teşkilat üyeleri ile birlikte esnafı dolaşan Güney, vatandaşlara AK Parti’nin icraatlarını aktardı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Güney, Körfez’de bir dizi ziyarette bulundu. Teşkilat üyeleri ile birlikte esnafı dolaşan Güney’e AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okutan, önceki dönem İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve teşkilat üyeleri katıldı. Yeniyalı Mahallesi’nde vatandaşları selamlayan, esnafa kolaylıklar dileyen Güney’e vatandaşların da ilgisi yoğun oldu.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ziyaretlerinde “Derdiyle dertlendiğimiz ve daima en iyisini hak ettiğini bildiğimiz vatandaşlarımız için her daim çalışmaya devam edeceğiz” diyen Güney, “Bu seçim, milletimizin bir millet hareketi olarak 21 yıl önce ülkemizin aydınlık geleceği için yola çıkmış ve bu yolda asırlık hizmetlere damga vurmuş AK Parti çatısı altında Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağı bir seçimdir” dedi. 

ENERJİMİZ TAM

Güney, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la güçlü bir gönül bağı olan milletimiz, 14 Mayıs’ta da AK Parti’ye en güçlü desteği vereceğine inancım tam. Bizler de gençliğimizin enerjisi ve gücüyle, ülkemize ve memleketimize hizmet için durmadan yorulmadan, canla başla çalışacağız” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X