ASLANLAR GİBİ BURADAYIZ!

28 Temmuz 2023 14:44
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın düzenlediği toplantı ile 4 yıllık çalışmalarını Cumhur İttifakı temsilcilerine anlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 4 yıllık çalışma süresince yaptığı çalışmaları geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaşmıştı. Büyükakın, bugün düzenlediği toplantı ile Cumhur İttifakı’ndaki partilerin kentteki temsilcileri için 4 yıllık çalışmalarını tekrar değerlendirdi.Başkan Büyükakın, toplantıya katılamayan isimler için önceden açıklamasını yaparak “. İşi olmayan vakti müsait olan herkes burada. İşi olanlar da işinde gücünde. Biz sadece görüntü vermek için işi bırakmayız. “dedi.

“ARADIĞINIZI BURADA BULAMAZSINIZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın“Birileri Agustus böceği gibi türkü çığırırken ve bugün anlatacakları eserleri olmadığı için gündemi saptırtmaya çalışırken biz yaptığımız işleri anlatıyoruz. Biz sizlerin boynunuzu bükmemek için arkadaşlarımız ile gayret ettik.Geçenki toplantı 4 saat sürmüştü ama bugün 1 saatte toparlayacağız. Çünkü erken ayrılmak isteyenler var. Burada olmayanların da gerekçeleri var boşuna öküz altında buzağı aramayın. Burada bulamayacaksınız aradığınızı. Aslanlar gibi buradayız biz. İşi olmayan vakti müsait olan herkes burada. İşi olanlar da işinde gücünde. Biz sadece görüntü vermek için işi bırakmayız. “

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X