Bakan Varank’a İzmit ve Gebze’de büyük ilgi

19 Nisan 2023 21:20
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İzmit ve Gebze’de esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bayramlaşıp, sohbet etti. Kocaeli’de düzenlediği ziyaretlere yerli otomobil TOGG ile gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a Kocaelililer büyük ilgi gösterdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank İzmit ve Gebze ilçelerinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Sabah saatlerinde Gebze’de ‘Aşı ve İlaç Geliştirme Kampüsü açılışına katılan Bakan Varank, Gebze Kent Meydanı ve Eski Çarşı esnafını da ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik eden Varank, 14 Mayıs’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için vatandaşlardan güçlü bir destek istedi. Bakan Varank’ın Gebze’deki esnaf ziyaretine, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Kocaeli Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Yasemin Özdemir, Hasan Soba ve Gülay Artut eşlik etti.

İZMİT ESNAFINA ‘HAYIRLI İŞLER’ DİLEDİ

Gebze’de gerçekleştirdiği programların ardından İzmit’e geçen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İzmit Yürüyüş Yolu esnafını ziyaret ederek burada da vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan ve İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş ile birlikte İzmit esnafına hayırlı işler dileklerini ileten Bakan Varank, vatandaşlarla tek tek sohbet etti.

BAKAN VARANK VE YERLİ OTOMOBİL TOGG’A KOCAELİ’DE BÜYÜK İLGİ

Kocaeli’de düzenlediği ziyaretlere yerli otomobil TOGG ile gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a Kocaelililer büyük ilgi gösterdi. Kocaeli’de sevgiyle karşılanan Bakan Varank, sohbet ettiği bazı vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X